Výprava na Island

Tento měsíc jsme se vypravili na nebezpečná místa …ostrova Island hledat poklad bohatého muže Oscara Wilsona, který se jednoho dne, když převážel svoje bohatství z jednoho hradu do druhého, ztratil i se svým pokladem a od té doby o něm nikdo neslyšel. Vydali jsme se po jeho stopách a doufali, že třeba jeho bohatství objevíme. Počasí nám naštěstí přálo, takže jsme pláštěnky nepotřebovali.
Ráno jsme se všichni sešli na nádraží ve Studénce a následně nasedli do vlaku, který nás zavezl do Štramberku. Odtud jsme se po svých vypravili do jeskyně Šipka, poté na expozici Aqua Terra, kde jsme si dokonce mohli sáhnout a vyfotit se s hady, a následně pod Štramberskou Trúbu, kde jsme si dali obědovou přestávku. Bohužel ani na jednom z míst jsme poklad neobjevili, proto jsme pokračovali dál. Další zastávka byla Kamenárka v Kopřivnici, kde jsme si zahráli krátkou hru, po které jsme zjistili, že poklad stále není k nalezení a nezbývalo nám nic jiného, než navštívit finální destinaci, kterou jsme pojmenovali „zlatá zátoka“ alias bazén v Kopřivnici. Tady nás potkalo štěstí a opravdu jsme objevili poklad v podobě bonbónů! Když jsme se vyřádili v bazénu, došli jsme na nádraží v Kopřivnici a jeli domů.
Kdo se o to zajímá víc, může tady kouknout na >fotky<

Kotě.

*******

Při plavbě po moři už z dáli vidíme další pevninu!! A tentokrát jsme dorazili k Islandu (Štramberk)! Tedy pojďme společně vystoupit a prozkoumat, co nás čeká za dobrodružství

poklad1

 

Pozvánky jsou v klubovně a ke stažení zde: Island

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*