Tábor 2017 – Pán prstenů

Tábor 2017 na téma PÁN PRSTENŮ je za námi v nádherném prostředí na loučce obstoupené lesy – nové tábořiště si všichni pochvalovali.
Program začal hned po příjezdu a trval až do posledního dne. Díky Šípovi, Pegasovi, Riki, Páji a dalším jsme se ocitli v pokračování Bilbova příběhu a Hobiti pomáhali usilovně Frodovi najít prsten a vrátit jej do činné sopky (lépe vidět na fotkách). Mimoto se děla ještě spousta jiných věcí – přenocování pod širákem, celodenní výlety, každovečerní ohníček (jednou dokonce v hospodě U skákavého Poníka), evakuace při bouřce a nakonec bourání tábora (byli jsme poslední turnus) – vše se zvládlo s jednou nalomenou rukou a vymknutým kotníkem. Také nás trochu zlobila klíšťata, ale tomu se v přírodě vyhnout nedá.
Letošní novinkou bylo hodnocení – každý účastník měl svoji kolonku, do které mu příznivci lepili příslušný počet hvězdiček, a tak se nástěnka postupně plnila – vše je na fotkách.
Jídlo nám skvěle připravovaly Stanové kůže (Fialka s Tetou Kájou) a moc nám chutnalo. Některé večeře jsme si připravovali sami ze surovin – i to nám moc chutnalo. Navíc můžeme doma pomáhat maminkám…
Výběr z táborových fotek je dostupný na rajčeti.

A kdo bude chtít, sejdeme se na Besedě po táboře v úterý 5. 9. v 17:00 v klubovně na staré faře.
Tam se budou určitě rozdávat papírové fotky, snad se stihne i nějaké to video, ztráty a nálezy…

Jezevec

********************************

Schůzka rodičů k táboru proběhne ve čtvrtek 29. 6. v klubovně.
Kromě základních informací a zodpovězení případných dotazů budou k dispozici závazné přihlášky a bude možnost zaplatit táborový poplatek v hotovosti.
Základní informace k táboru jsou i na pozvánce.

Pokud se nebudete moci zúčastnit, berte informace v pozvánce za závazné a sledujte tento web.

p.s. Pokyny k bezhotovostní platbě byly zveřejněny na předběžné přihlášce.
V případě dotazů můžete kontaktovat Jezevce (vita.fr@email.cz / 552 302 786]

***************************************************************
Od 5. do 19. 8. 2017 – tábor oddílů Studénka. Stav: NAPLNĚNO (10. 6.).
Od 5. do 19. srpna 2017 bude probíhat tábor oddílů Studénka
Letošní rok se přestěhuje na nové tábořiště do Nedašova.

Další změnou je – s ohledem na větší počet zaregistrovaných menších dětí – možnost volby délky pobytu – turnus A se bude konat od 5. do 13. 8., turnus B pak od 5. 8. do konce, tedy do 19. 8. 2017. Vybraný turnus prosím zaznamenejte na Předběžné přihlášce.

Předběžné přihlášky v papírové formě jsou dostupné v klubovně a členové je dostávají na schůzkách. Pokud by se stalo, že se přihláška ztratí, nebo poškodí, lze ji stáhnout z internetu v excelovém formátu (případně i elektronicky vyplnit). Přihláška slouží především pro základní výběr táborníků a u vybraných jako podklad pro vystavení závazné přihlášky.
Termín odevzdání předběžných přihlášek – do   31. května 2017. Přihlášky lze odevzdat na schůzkách vedoucím družinek, případně vhodit do schránky na adrese Jiráskova 834, Studénka, nebo elektronicky na adrese vita.fr@email.cz, kam také můžete směřovat případné dotazy.

Podrobnější informace k táboru obdrží děti po uzávěrce předběžných přihlášek na schůzkách a na předtáborové schůzce s rodiči (termín bude uveden na .informacích k táboru).
Poplatek za tábor zatím neplaťte (může ještě dojít k drobným změnám dle stavu předběžných přihlášek – způsob úhrady je zde uveden, termín splatnosti bude stanoven s předávkou závazných přihlášek).

Vít Friml – Jezevec

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*