Registrace do oddílů na rok 2018

Registrace členů do oddílů Junáka ve Studéncebude probíhat v měsíci prosinci (do 31.12.2017).
Členové obdrží na schůzkách registrační lístek, který je potřeba vyplněný a s poplatkem vrátit vedoucímu družiny (na některé další schůzce), případně vedoucímu oddílu.

Pokud by v klubovně nebyly registrační lístky dostupné, případně je děti nedostaly z jiných důvodů, je možné stáhnout si pdf formát a vytisknout si je doma.
Při této příležitosti musíme ještě zmínit zákon 101/2000 Sb. (o ochraně osobních dat) – legislativa nás nutí formálně dořešit souhlas se zpracováním dat (vč. fotografií), proto prosíme o vyplnění a podpis zákonného zástupce na Prohlášení, které je spolu s registračním lístkem v klubovně, nebo zde ke stažení.

     

Termín pro odevzdání vyplněného registračního lístku je do 31.12.2017

Použití registračních poplatků:
Část je použita pro oddílovou činnost (krátkodobé akce, materiál + v r. 2018 ODDÍLOVÁ TRIČKA), část se odvádí vyšším organizačním složkám, které z této částky – mimo jiné – zajišťují pojištění členů při organizované činnosti, časopisy a další záležitosti plynoucí z legislativy. Na druhé straně tyto složky zajišťují dotace z MŠMT, které vždy v uplynulých letech plně pokryly odvedenou částku. Tyto dotace se převážně využívají na provozní náklady (nájmy, energie, neinvestiční materiál)

Jezevec

2 komentáře

  1. Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda budete letos pořádat letní tábor a zda se mohou hlásit i neregistrované děti,děkuji za info,příjemný den,Zindlerová J.

    • Dobrý den, přihlásit neregistrované dítě je možné, nicméně, pokud bude kapacita naplněna, mají přednost registrovaní členové. Předběžné přihlášky na tábor budou k dispozici koncem května (závazné v červnu), můžeme Vás v té době kontaktovat.

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*