Závody vlčat a světlušek – středisko

Na 1. máje v Albrechtičkách …proběhlo přípravné kolo Závodu vlčat a světlušek. Sešlo se celkem 6 soutěžních a 1 mimosoutěžní hlídka. Trasa byla připravena v blízkém okolí v jarní přírodě a vzhledem ke společnému startu se nikdo nezdržoval. Hned po nástupu se soutěžící i rozhodčí odebrali na svá stanoviště a kolem 3/4 na 10 závod začal. Každá hlídka začínala na jiném stanovišti, projít však bylo nutné celou trasu.
O půl jedné se pak objevily první hlídky, které již soutěžení ukončily a nedlouho po té i ostatní. Zbývalo zapsat bodové výsledky do výsledkové listiny (a to včetně bodů za chování při soutěži) a mohly se psát diplomy. Než si stihli závodníci pohrát na hřišti, pískalo se na nástup k vyhodnocení.
Jaké byly v závodě disciplíny a kolik bodů které družstvo během soutěže nasbíralo je k nahlédnutí ve výsledkové listině.

Během vyhodnocení dostali členové hlídek diplomky, účastnické lístky a drobné věcné ceny.

Počasí se vydařilo a i když někteří soutěžící byli smutní, že na ně nevyšly zrovna ty ceny, které si vyhlédli (ceny se totiž odebíraly v pořadí podle výsledků), závod se líbil. Nenaříkali ani pořadatelé – i těm vyhovovalo počasí.
A v čem se do soboty zlepšit? Stačí kouknout do výsledkovy.
Něco o závodě napoví i pár fotek.

Jezevec

***********************************************************************
Na 1. máje v 8:15 ke škole TGM ve Studénce přijdou všichni, kteří se chtějí zúčastnit střediskového kola závodu vlčat a světlušek.
A to nejen jako soutěžící, ale i jako doprovod nebo rozhodčí na kontrolách.
Bude dobré s sebou mít kolo (pojedeme přes louky), sportovní oblečení a obuv dle počasí, kdo má, tak kroj (kdo nemá krojové tričko, dostane je půjčit) a nějakou svačinu a pití. A pro jistotu KPZ.

Jezevec

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*