Detektivní výprava

detektivní výprava
detektivní výprava

O víkendu 5. – 7. dubna se sešli dobrovolní pátrači…

na naléhavou výzvu již známého detektiva Byrna a všech 10 se vydalo na Osoblahu do vesničky Třemešná. Ubytovali jsme se na nedaleké faře, kde nám na uvítanou pan farář uvařil skvělý čaj.
Hned ráno jsme se dali do pátraní po zmizelém turistovi. Obcházeli jsme obyvatelé Třemešné a snažili se zjistiti informace, které by nám pomohly turistu najít.
Potkali jsme asi 30 lidí. Někteří byli nezdvořilí, jiní nikoho neviděli, ale našli se i tací, kteří se s ním setkali. Bylo to jako skládat mozaiku. Pěkně kousek po kousku…

Nakonec jsme ze střípků stvořili trasu, kterou se turista pravděpodobně vydal.
Posilněni obědem jsme po ní vyrazili a po turistické značce došli až ke Krtečkově studánce. Tam jsme chudáka turistu našli  – byl už mrtvý. Na krku měl řeznou ránu a otisk rtěnky.. asi od vraha. Místo činu jsme nafotili a oběť si převzal koroner.
Cestou zpátky jsme si ještě opekli jablko na ohni, dále soutěžili o to, kdo posbírá nejvíc odpadků, děvčata si užívala zapadajícího sluníčka (a svahu) – daly si závody ve válení sudů.
Večer jsme si udělali čajovničku, kde jsme pili opět skvělý čaj, povídali si, hráli hry a zpívali

Ráno jsme začali jógou. Místo klasické rozcvičky. Následovala dobrá snídaně a po ní balení a úklid. Do kostela nebylo daleko a tak kdo chtěl, navštívil nedělní bohoslužbu tam.
Škoda, že je víkend tak krátký – doba oběda tu byla co by dup a po něm nám nezbylo, než utíkat na vlak.

Pegas

******************************************************
Kdo mi pomůže o víkendu Pá 5. – Ne 7.4. v pátrání?…

Prosím o pomoc, vážení detektivové.
Už jste slyšeli o vesničce Třemešná? Kolují o ní divné pověsti. Avšak nevěřte povídačkám. Tentokrát jedeme vyřešit případ zmizelého turisty. Měl se setkat s přáteli na ubytovně, tam však nedorazil. Zkrátka se ztratil.
Pojďme ho najít a společně zjistit, co se mu stalo.

Co budeme na výpravu potřebovat?
karimatku, spacák, přezůvky, oblečení na spaní / pyžamo, zubní kartáček + pastu, oblečení do přírody, pláštěnku, náhradní boty, KPZ, čelovku, kopii průkazky pojištěnce + 150 Kč

Kde se sejdeme?:
V pátek 5. dubna v 16:50 na nádraží.

Kdy se vrátíme?
Až záhadu vyřešíme. A pokud do toho nic nevleze, tak podle plánu v neděli 7.dubna ve 14:51 na nádraží.

Těšte se.

Kontakt:  Pegas – 734 142 502

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*