Další detektivní výprava

V pátek 17. 5. jsme se sešli na nádraží ve Studénce a vydali se na Pohoř.Cesta vlakem proběhla v poklidu, ale večer na místě se stalo něco neočekávaného. Po večeři přišla SMS, že nám unesli vedoucí a jedou neznámo kam. A proto děti napadlo jít se podívat k rozhledně, jestli tam nenajdou nějakou stopu nebo neuvidí něco podezřelého. Nenašli bohužel nic a nakonec se dohodli, že ráno moudřejší večera. Vedoucí se naštěstí v noci vrátili, ale s informací, že se ráno v 10 hodin vrátí i únosci. Abychom tedy byli z Pohoře co nejdříve pryč, vstávali jsme v sobotu brzo ráno, rychle jsme si zabalili a vyrazili jsme do Oder na vlak. Po cestě nás čekaly ještě nějaké šifry a po namáhavém luštění kotlíkový guláš k obědu. A potom už hurá do svých domovů, tam nás únosci snad nenajdou.

Hanča

****************************
Kdo se mnou pojede  v Pá 17. 5. – So 18. 5. vyřešit další případ?

Prosím o vaši pomoc. Vzpomínáte na krádež vajec na Pohoři? Stala se tam další nečekaná věc a my se pojedeme pokusit případ vyřešit.

S sebou: spacák, oblečení do přírody, pláštěnku, přezůvky, hygienu, baterku, láhev na pití, věci na schůzku (sešit, tužka, KPZ, šátek, provázek), 120 Kč, svačinu na cestu tam, malý batůže, číslo na rodiče a dobrou náladu 🙂

Sejdeme se: 17.5. v 14:45 na nádraží ve Studénce

Návrat: 18.5. v 17:04 tamtéž

Pozvánka:

Kontakt: Víla – 737 648 909

Víla

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*