Hurá do Olomóca!

Na poslední oddílovou výpravu tohoto roku jsme se sešli v pátek 24. května na nádraží ve Studénce.

Po hodinové jízdě vlakem a stejně dlouhém putování městem jsme dorazili do klubovny Olomoucké trojky, ve které jsme se na víkend ubytovali. Vzhledem ke krásnému počasí a pozdní hodině zbyl čas jen na společnou večeři venku v parku.

Druhý den, hned po snídani, čekal na nejmladší členy oddílu důležitý úkol – sepsat seznam surovin na přípravu víkendového jídelníčku a výlet do obchodu pro ně. Po dopoledni stráveném nákupem a přípravou obědu (a samozřejmě i kratším odpoledním klidem) jsme vyšli na další procházku po krásách Olomouce. Trasu vedoucí přes velké olomoucké parky a nádherné historické centrum jsme zakončili dvouhodinovou hrou minigolfu za doprovodu hudby z nedalekého festivalu. Po příchodu zpět na naši krátkodobou základnu a společné večeři nás čekal klidnějším program v podobě stolních her a tím nás sobotní den skončil.

Neděli jsme strávili venku v nedalekém  parku pohybovými aktivitami a uvnitř v klubovně úklidem a balením. Po obědě jsme se vydali na hodinový pochod směr nádraží. Další hodinu trvala cesta domů vlakem a tím naše poslední oddílovka skončila.

Fotečky zde.

Světýlko

 


 

Čeká nás poslední víkendová výprava tohoto školního roku a to rovnou do hanácké metropole – Olomouce. Sraz bude v pátek 24. května v 15:50 na nádraží ve Studénce a návrat v neděli (26.5.) krátce po čtvrt na pět tamtéž.

Pokud mají Vaše děti zájem, prosím o vyplnění formuláře do pátku 17.5. (počet účastníků je omezen) : https://forms.gle/GgkwY1gnUrVZHNM47 .
*Potvrzení účasti pošlu po naplnění kapacity nebo nejpozději v sobotu 18.5.
.
Další informace naleznete v přiloženém letáčku.
Anna Potschová (Světýlko)

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*