Svojsíkův závod 2015 – střediskové kolo

Na prvního máje 2015 předpovídali déšt‘ …ale i tak se nás sešlo u školy 16 soutěžících a 3 rozhodčí. Předpověď počasí nevyšla – vyrazili jsme tedy na kolech do Albrechtiček. Tam bylo už všechno přichystáno a tak bez dlouhého čekání proběhl nástup, šesti soutěžním hlídkám se rozdaly mapy a buzoly, dostaly pokyny a 10:25 po rozvedení po trati se odstartovalo.
Trasa byla asi 5 km dlouhá:

a obsahovala následující disciplíny:
Brány (soubor různých dovedností: Technické zařízení (zařízení pro nácvik morseovky), Balení dárku (knížka), Znalost rostlin, Dopravní značky, Skauting, Uzly, Logické myšlení (hádanky z Říma), Fyzická zdatnost, Jízda na kole, Zručnost (píšťalka), Lukostřelba) – rozhodčí byli 4 a málem nestíhali / Stavba stanu, následoval přívoz přes řeku, Hledání informací, pak hledání cesty k další kontrole, Byrokracie (podací lístek, seznam členů, žádost o zapůjčení hřiště), Všímavost na cestičce k rybníkům, Krizové situace u posedu, 1. pomoc u oderské lávky (tepenné krvácení a infarkt) a Rozdělání ohně s přepálením provázku.
Kromě Knoflíků se nikdo neztratil (a ti se nakonec našly) a díky výpočetní technice byly o půl druhé známy výsledky. Na slavnostním nástupu, zakončeném famfárou, byly rozděleny diplomy, účastnické lístky i ceny. Na každého se dostalo (na rozhodčí alespoň tatranka) a tak po famfáře nikdo nelitoval, že se závodu zúčastnil. Vždyť to byla příprava na okresní kolo…
A jak závody dopadly?
Fotky najdete na rajčeti:

Výsledky najdete ve výsledkovce, účastnický lístek zde:
     

Jezevec
*************************************************************************
V pátek 1.5. 2015 u školy TGM v 9:00 je sraz všech účastníků střediskového kola Svojsíkova závodu v Albrechtičkách.
Vybavení s sebou: kolo, sportovní oblečení a obuv (na nástup kroj, na lítání tričko), svačinku, lahvičku s pitím a pro jistotu KPZ ku. Kdyby bylo pod mrakem a hrozil déšť, raději přibalit pláštěnku nebo deštník.
Závody by měly končit kolem 14:00 odpoledne, takže plánovaný návrat je kolem 14:30.
Pozvánka na akci (do deníčku) dostanou děti v klubovně a kdo již nemá schůzku, nebo bude chybět, může si ji stáhnout a vytisknout.

Ještě připomínka pro rozhodčí, kteří by nejeli společně se skupinkou od TGM – sraz rozhodčích je v klubovně Albrechtičky v 9:30 !!

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*