Filmová noc na Honolulu

Tento měsíc jsme se vypravili na krásnou a slunečnou Havaj, kde se měl pořádat každoroční festival zakončen hvězdnou filmovou nocí!

Avšak byl v tom zádrhel –  teplo z Havaje uteklo někam pryč, všichni na Havaji byli zmrzlí na kost a celá filmová noc byla v ohrožení. My jsme ale správní skauti, a tak jsme nabídli zmrzlým obyvatelům ostrova pomocnou ruku a hledali teplo s nimi. Sice to nebylo tak jednoduché, ale podle mapy jsme všichni došli k teplu a přitáhli ho zpátky do budovy, kde se následně za odměnu pořádala filmová noc, která stála za to. Všichni jsme se vyvalili před plátnem a celý večer koukali na filmy s občasným chroustáním malých dobrůtek. Ovšem jak to tam bývá, teplo se udrželo pouze vevnitř a během noci venku nasněžilo. To jsme ale my využili ve svůj prospěch a po snídani a rozcvičce jsme si zahráli ještě pár her. Když nastal čas, vše jsme uklidili, zamávali veselým obyvatelům Havaje a nasedli do vlaku směrem domů.

Na fotky se můžete podívat >zde<

*******

Nebaví vás zima? Nás taky ne! Proto se v sobotu 17.1.2015 …
vydáme na Hawai a to přímo do hlavního města Honolulu. Nenechte si ujít tuto zábavu a přidejte se k nám. Informace naleznete v pozvánce

 

honolulu

Pozvánky ke stažení zde: pozvanky_honolulu

2 komentáře

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*