Maškarní bál a Společenský ples

Maškarní bál – So 24. ledna 2015 – už je za námi. . .Začínali jsme s malým zpožděním (zatím děti „lítali“ po sále) a spolu se zapisováním masek probíhalo představování při polonéze. Masky byly krásné – bylo vidět, že si s nimi většinou maminky daly hodně práce. Ale ani velcí nezaostávali za vysoko nastavenou laťkou dětí.
Program byl nabitý – od tanečních (Mazurka, Valčík, Letkis, Čardáš, Country…) přes hry až po tombolu – na tu se všichni těšili. Kdo by nechtěl vyhrát dort, míč, kompas nebo jinou bezvadnou drobnost. Cen bylo dost, ale štěstí přeje jenom vybraným – například hlavní cena Dort byl jenom jeden…
A víte, která maska měla nejvíc bodů?
Z dospěláků to byla Rodina Vinnetoua a z dětí Fialová čarodějnice. Ostatní masky byly v těsném závěsu (a na každou se dostala nějaké cena – když nic jiného, tak alespoň „krowka“ nebo cumlavý bombón.

O atmosféře lépe pohovoří fotky…

a tak, když bál kolem půl šesté končil, odcházela většina účastníků domů spokojená.
Jezevec

**********************************

Sobota 24.ledna – Maškarní bál pro děti (od 14:00) a Společenský ples  (od 20:00)… Zveme srdečně jak děti (ani nemusí chodit do skautu), tak rodiče, prarodiče a další.
Odpolední maškarní bál začne v Kulturním domě v Albrechtičkách ve 14:00 a večerní společenský ples tamtéž od 20:00. Podrobnosti na plakátku (i ke stažení).

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*