Ivančena

sobotu 23. dubna se nás sešlo 23 . . .skautů od nejmenších po největší na nádraží, abychom společně vyrazili na tradiční výstup k mohyle na Ivančeně.
Z nádraží ve Frýdlantu n. Ostravicí jsme se nakonec všichni pěšky vydali po modré značce přes Malenovice až na Ivančenu. Počasí i přes nepříznivou předpověď vyšlo krásné, na cestu nám svítilo sluníčko a tak jsme pohodovým tempem i s přestávkami na odpočinek přišli akorát na slavnostní nástup. Při příchodu jsme každý dostali na památku krásný odznak s logem Ivančeny, který jsme si mohli připnout na své kroje. Proslovy u mohyly jsme sice moc neslyšeli, ale nevadí, hymnu jsme si i přesto s ostatními zvládli zazpívat. Potom jsme se na památku vyfotili u mohyly, která by už příští rok měla mít svou novou podobu a kdo zvládnul přinést, tak do ní ještě přidal svůj kámen. Po svačině a pozdravení se s kamarády z jiných oddílů či středisek jsme museli vyrazit na cestu zpět, abychom stihli naplánovaný vlak domů. Ten na rozdíl od minulých let nebyl ani příliš přecpaný, tak jsme si po dlouhé a náročné cestě mohli už při cestě domů odpočinout.

Na fotky od Radka a Myšky si ještě musíme počkat.

Na další rok se už teď těšíme!

Pája

*****

V sobotu 23. dubna se koná tradiční výstup ke skautské mohyle Ivančena. Oddílový sraz bude v 6.50 na nádraží ve Studénce.

S sebou: kroj (nebo alespoň šátek), oblečení dle počasí, vhodnou obuv, svačinu, pití, 70 Kč na dopravu, popřípadě kámen na mohylu.

Návrat je plánovaný na nádraží v 16.51, nejpozději 17.54.

Kontakt na Páju: 728 434 934

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*