Závody vlčat a světlušek – střediskové kolo

V sobotu 30.4.2016 jsme vyrazili do Albrechtiček na předkolo celostátního závodu …mladších členů Junáka, světlušek (O putovní vlajku náčelní) a vlčat (O putovní totem náčelníka).
V Albrechtičkách u kluboven jsme si odložili kola, pak následovalo rozdělení rozhodčích na disciplíny a slavnostní nástup. Na něm se zopakoval postup orientace podle mapy, soutěžní hlídky sepsaly své seznamy a obdržely průvodky, buzoly a mapy. Pak si je rozebrali rozhodčí, u kterých jednotlivé hlídky startovaly – a hurá na start.
Na trati strávily hlídka 2:30 hod a ne všem se podařilo splnit všechny úkoly. Jak jednotlivé hlídky dopadly se můžete dozvědět z výsledkových listin (= co ještě na vyšší kola zlepšovat).

Po uplynutí časové lhůty se opět všichni sešli na prostranství před klubovnami, kde proběhlo sčítání bodů a nakonec očekávané  vyhodnocení. Hlídek bylo celkem 8 – soutěžících dětí celkem 40 (a pořadatelů cca 29). Ceny se dostaly na všechny a tak jsme se mohli radovat nejen z krásného sluníčkového dne, ale i z drobných cen a sladkostí, které si účastníci vybojovali.
A že se těšíme na okresní kolo (kéž by bylo podobné tomu dnešnímu) – to dokazují fotky od Páji, Jezevce a Džonyho.

Jezevec
**********************************************************************
Sobota 30.4.2016, sraz v 8:15 u školy TGM …
Pokud to zvládnete, tak si vezměte s sebou:
– kolo a sportovní výstroj
– oblečení co nejvíce skautské (na nástup je nejhezčí kroj, na lítání pak tričko)
– svačinu a pitíčko (ale čaj bude zajištěn)
– vybavení na schůzky (hlavně KPZ) … a dobrou náladu.

Domů se budeme vracet po skončení závodu, tedy do cca 14:30.

Jezevec

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*