Tříkrálová sbírka 2017

V sobotu 7.1.2017 v 9:00 se v noře sešla ta největší síla koledníků…Ale chodilo se už i v pátek (Knoflíci a Bílí Hadi) a vlastně až do středy. S pomocí ještě dalších kamarádů jsme pokryli celé území Studénky 1. Venku byla zima se sněhem. A tak se vařil čaj, ohřívaly se ruce i nohy, někteří dárci nechali koledníky chvilku se ohřát a děti dostaly také svůj díl koledy (ten by se do pokladniček nevešel – mandarinky, vánoční pečivo, čokoládky).
Jak to vypadalo ráno, je vidět na momentcích.

a kdo by měl zájem se podívat, jak to vlastně všechno dopadlo (pro Charitu), může si porovnat pokladničky s výsledky z minulých let.

Letošní dobré výsledky určitě pomohou na místech, kde obvykle peníze spíše chybí. A to je dobře. Také proto musíme poděkovat i těm, kteří u nás registrovaní nejsou, například Bílým Hadům, Klárce Zajíčkové a dalším.

Jezevec

*****************************************************
V sobotu 7.1.2017 v 9:00 u Jezevce (nebo podle dohody)… se sejdou koledníci k dalšímu ročníku koledování. Má být zima, tak si vezměte teplé oblečení. Korunky a pláště jsou připravené v noře.
Kdo je dohodnutý s vedoucím skupinky na jiný den či hodinu, případně i místo srazu, ten se pozvánky nedrží a dodržuje dohodu. Koledování v našem „rajónu“ totiž začíná už ve středu a jako každoročně nám s nám pomohou i Bílí Hadi.

Jezevec

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*