Plaváček

Druhý díl Výpravy do neznáma začal v neděli 19.3.2017 před polednem u bazénu ve Studénce …

Bazén byl úplně prázdný – přímo pro nás. A tak jsme tam naskákali – a hned po namočení jsme začali plnit úkoly odborky. Ostrůvek na předchozí části nebyl, tak musel ještě splnit 50m, potápění, splývání a šlapání vody. Ale hlavně jsme přišli „plavat v oblečení“ – Nejdřív Zmrzka, ten se ještě oblékal do suchého – ale během plavání hot to táhlo ke dnu a taky rychlost byla o poznání menší. Po něm Ostrov – byl docela problém si mokré oblečení navléct. Nakonec jsme na to přišli – po vzoru maminek – srolovat rukáv, strčit ruku, rozrolovat rukáv… a s kalhotami stejně. Splnili všichni a ještě jsme se naučili vytahovat „mrtvolu“ z vody (utonulého) – každý byl jednou mrtvola, jednou zachránce a jednou pomocník na břehu. Tak, ještě krátké poplavání a hrátky s malými míčky – a šup do šaten. Toto uteklo.

Jezevec
***************************************************
Druhý díl Výpravy do neznáma – neděle 19.3.2017 v 11:30 u bazénu ve Studénce …
hlavně pro ty, kteří mají nakousnutou odborku plavce (ale nejen pro ně) – budeme mít možnost tuhle odborku dokončit, naučit se tahat utonulého z vody a trošku si zaplavat.
Čas je – pravda – trochu nezvyklý, ale je to jednou za čas. Musíme se trochu přizpůsobit možnostem bazénu. A jeden oběd o hodinku později přece vydržíme.
Takže – kdo bude mít zájem smočit tělo ve Studéneckém bazéně, nechť je přítomen v neděli v 11:30 před vchodem (hle, pozvánka).

Konec pro ty, kteří neutonou – opět před bazénem cca ve 13:10.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*