Tábor 2020 – Kdo přežije?

Tábor utekl jako voda. Z ostrova jsme se dostali zpět všichni, jak slibovala táborová písnička.

 Doma už děti jistě popovídaly své zážitky, pomalu se vrací i vedoucí do vyježděných kolejí. Na kmen domorodců Uku a jejich ostrov už jenom vzpomínáme. Asi nejživější byla poslední noc plná překvapení.
Na ochutnávku máme i nějaké fotky, které mohou lépe přiblížit uplynulé dny. Snad se zalíbí…

Jezevec

*************************************
Tábor se blíží! Termín k odevzdání závazné přihlášky je do 1. 7. 2020. Všem, kteří ji již odevzdali, děkujeme. Pro připomenutí ještě pár důležitých informací:

  • Chápeme, že ještě i v tuhle chvíli může být problém dostat se k lékaři, kvůli objednávkovému systému. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte je možné odevzdat až u autobusu při odjezdu na tábor.
  • Vámi podepsané Prohlášení o bezinfekčnosti s datem odjezdu na tábor, průkazku zdravotní pojišťovny (stačí kopie) a dlouhodobě užívané léky (včetně pokynu pro užívání) pro vaše dítě taktéž odevzdejte do rukou zdravotníka při odjezdu.
  • Nejsou povoleny návštěvy na táboře (plyne z pokynů min. zdravotnictví).
  • Nezapomeňte dětem přibalit prostěradlo, polštářek a roušku.

Všechny potřebné dokumenty a informace jste dostali spolu se závaznou přihláškou, pokud by přece jen někomu chyběly, obraťte se na vedoucího oddílu.

Pokud byste chtěli přispět k našemu táborovému jídelníčku, prosíme pro přehlednost o zaznamenání do tabulky: bit.ly/jidelnicek2020

Doufáme, že se Vaše děti na tábor těší, my už se společných zážitků nemůžeme dočkat 🙂


Informace a předběžná přihláška k táboru 11.-25.7. – odevzdat do 1.6.!!

Naši milí skauti a skautky, věříme, že i přes stále trvající nepříznivou situaci náš letošní letní tábor bude moci proběhnout, a tak je načase, v případě Vašeho zájmu, vyplnit předběžnou přihlášku. Tábořit budeme v termínu 11.7. 2020 – 25.7. 2020 na tábořišti u Nedašova.

Vyplněnou předběžnou přihlášku je třeba odevzdat do 1. 6. 2020 (slouží k vystavení závazné přihlášky).

Elektronickou předběžnou přihlášku, najdete zde.

Pokud preferujete papírovou formu, můžete si ji vytisknout z tohoto odkazu.
(vyplnit a donést do schránky na adrese Bezručova 671, Studénka).

Další informace:

  • jedná se již o 29. letní stanový tábor, který skautské oddíly ze Studénky organizují. Účastníky čeká pobyt v přírodě, etapová celotáborová hra a další zážitkový či rozvojový program pro družiny i pro jednotlivce.
  • Předpokládaná cena tábora je 1800 Kč (pro letos registrované členy). Bližší informace o platbě budou k dispozici spolu se závaznou přihláškou. Výše poplatku vychází z předběžného rozpočtu a může být individuálně upravena na základě doložených skutečností.
  • Autobusová doprava účastníků ze Studénky na tábořiště a zpět bude zajištěna pořadatelem v uvedeném termínu. V případě příjezdu či odjezdu dítěte mimo společný termín je třeba zařídit vlastní dopravu.

Pája  & Šíp