Betlémské světlo a Koledy u jesliček

Koledy u Jesliček 2020 – letos bohužel nebudou. Nebuďte smutní,  slíbené překvapení v přílohách: koledy si můžete zazpívat doma – a k tomu si pustit naše záznamy z minulých let:
2019

2016

1996, 1997 a 1999

****************************
Jak to bude s Vánoci 2020?
I když je letošní rok skoro celý dost netradiční, pokud to situace dovolí, rádi bychom zachovali alespoň naše vánoční skautské tradice, Bohužel už víme, že ve stejné podobě, jako minulé roky, to nepůjde. Jak to tedy letos zkusíme?

Ve středu 23. prosince v době od 15 do 18 hodin máme v plánu rozdávat Betlémské světlo v Butovicích na náměstí.
Roznášení světla na Štědrý den po domácnostech letos nevypadá jako dobrý nápad. Namísto toho se chystáme světlo rozdávat 24. prosince v době od 9 do 12 hodin v parku TGM (náměstíčko vedle základní školy Franitška kardinála Tomáška).
Světlo si můžete odnést v lucerničkách, které pro vás vyrobíme (a zároveň tak můžete přispět na skutecnydarek.cz), nebo ve vlastní lucerně či svíčce ve sklenici.

Na svatého Štěpána bylo naší tradicí zazpívat si koledy a vánoční písně v kostele a poté pro vás připravit pohádku v klubovně. Ani tohle bohužel letos nepůjde, ale chystáme pro vás alespoň malé překvapení, jako náhradu. O tom ještě budeme informovat.

Koronavirová situace a omezení se mění ze dne na den a my tedy nemůžeme zaručit ani výše slibované. Proto prosíme, sledujte aktuální informace o konání našich akcí zde na webu nebo na facebook.com/skautistudenka.

Přejeme krásné Vánoce!

Hana Ballaschová – Riki

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*