Tábor 2021 – Zeměplocha

od 7. do 21. srpna 2021 proběhl letošní tábor.  Spolu s velkou A’Tuin jsme pluli vesmírem a prožívali různé příběhy (jistě znáte Dvoukvítka a Mrakoplaše). Poznali jsme profesory Neviditelné university, seznámili se s druidy a mágy, pomáhali vrátit osmé zaklínadlo do Oktáva a zachránit Plochu před srážkou s rudou hvězdou. A při tom nás provázely příběhy nejen těch dvou mládenců, ale i Dvoukvítkova šikovného zavazadla, udatného Cohena (i když jednookého a bezzubého), krásné Betan a mnoha dalších.
Ani se nám z tábora nechtělo, jenže prázdniny pomalu končí.

Pár fotek najdete na FB,
Výběr dalších fotek (asi 380) je v naší foto-nástěnce.

Jezevec

*******************************************
7. až 21. srpna 2021
plánujeme letošní tábor.

Naši milí skauti a skautky, prázdniny se rychle blíží a s nimi i náš letní tábor. Jestli s námi chcete jet i letos, právě teď je třeba, abyste vyplnili předběžnou přihlášku. Tábořit budeme v termínu 7.- 21. 8. 2021 na tábořišti u Nedašova.

Vyplněnou předběžnou přihlášku je třeba odeslat do 14. 6. 2021.  Předběžnou přihlášku najdete na: bit.ly/prihlaskanatabor2021

Další informace:

  • Předběžná přihláška slouží ke zjištění zájmu, následně Vám vystavíme přihlášku závaznou.
  • Děti, které nejsou členy oddílu, přijímáme až na základě obsazenosti tábora registrovanými členy.
  • Jedná se již o 30. letní stanový tábor, který skautské oddíly ze Studénky organizují. Účastníky čeká pobyt v přírodě, etapová celotáborová hra a další zážitkový či rozvojový program pro družiny i pro jednotlivce.
  • Předpokládaná cena tábora je 2000 Kč. Bližší informace o platbě budou k dispozici spolu se závaznou přihláškou. Výše poplatku vychází z předběžného rozpočtu a může být individuálně upravena na základě doložených skutečností.
  • Autobusová doprava účastníků ze Studénky na tábořiště a zpět bude zajištěna pořadatelem v uvedeném termínu. V případě příjezdu či odjezdu dítěte mimo společný termín je třeba zajistit si vlastní dopravu.

Pavla Burdová – Pája
Skauti Studénka

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*