Vánoční nadílka

Přestože jsme trošku zlobili, tak v pondělí 20.12. od 17 hodin došlo k oddílové nadílce.

Letošní skautská nadílka (po loňském „štafetovém“ nadělování) proběhla zase téměř tradičně. Poslední pondělí před Štědrým dnem jsme se všichni potkali v klubovně. Čekalo nás trénování písní a koled, které o pár dní později zazní v kostele na Štěpána.
Abychom se zvládli soustředit na zpívání, rozdělili jsme se na menší skupinky a trénovali na střídačku. Někteří zpívali s Koltem a Zajíčkem v dívčí klubovně a zbylá část byla venku, kde se proběhla u vánoční rolničkové honičky a schovky. Taky jsme museli posbírat všechny rozházené vánoční zvyky a poznat, který obrázek znázorňuje který.
Po tréninku všech písniček dovedl Šíp všechny zúčastněné na spodní zahradu pod farou, kde už čekal rozsvícený strom. Zapálili jsme prskavky, zazpívali Narodil se Kristus Pán, rozdali si dárečky. A po krátkém potěšení se z nich jsme se rozešli domů. Smutná věc je, že Koloušek si kromě dárku odnesla s sebou i nalomenou ruku, když spadla při hře.

Pája
************************
Proběhne netradičně v pondělí 20.12. od 17 hodin v klubovně
S sebou teplé oblečení a kdo chce, tak i dáreček pro kamarády ze své skautské družinky. Společně si zazpíváme koledy, venku zahrajeme nějakou hru a nakonec nás bude čekat nadílka!
Předpokládaný konec v 19 hodin.

Kontakt na Páju: 728 434 934

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*