ZVaS – středisko

V sobotu 7. května v 9:00 bylo zahájeno střediskové předkolo závodu Vlčat a Světlušek.
Sice chvílemi drobně mrholilo, ale náladu to neubralo nikomu a čtyři dívčí a dvě chlapecké hlídky vyrazily na trasu závodu:

Skoro tři hodiny soutěžící plnili rozličné úkoly, které jim připravili podle pravidel letošního kola roveři a vedoucí. Po jedné odpoledne zase ožilo hřiště u ubytovny Kotvice – hlídky i rozhodčí se vrátili a výsledky z vyplněných průvodek se stěhovaly do počítače. Ten vzápětí vyslovil verdikt, který byl zveřejněn nedlouho poté (vypsání diplomů trvalo krátce – díky Fí). A tak na přiložené tabulce můžeme prostudovat, co nám šlo a kde musíme ještě přidat:

Společně se slavnostním nástupem proběhlo předání diplomů a drobných cen a celá akce byla ukončena skautskou hymnou. A pak už jenom cesta domů… to už bylo pěkně akdo trošku zmokl, touto dobou už byl krásně suchý.
Nakonec – obrázek si lze udělat i z foto momentků. které na závodech vznikly…

Poděkování patří všem, kteží se na přípravě podíleli. Asi nejrozsáhlejší přípravu provedl Mokasín, ale ani ostatní svoje přidělené disciplíny neošidili a díky tomu si mohli členové mladší věkové kategorie vyzkoušet, co dovedou.

Jezevec

***********************************
V sobotu 7. května v 8:30 od základní školy FKT (náměstí TGM)
vyrazí na kolech do Albrechtiček účastníci střediskového kola Závodu vlčat a světlušek. Kdo by nestihl společný odjezd, má možnost se připojit přímo v Albrechtičkách a to v 9:00 u ubytovny Kotvice.
S sebou: kolo, kroj (popř. oddílové tričko) + šátek, pevnou obuv a vhodné oblečení, KPZ, svačinku a pití, pláštěnku.
Plánovaný návrat je do 15:00 zpět ke škole.

Kontakt: Stromek (608 442 114)

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*