Tábor 2022 – Rytíři kulatého stolu

Po táboře:

Táborové fotky najdete v oddílové galerii: skautistudenka.zonerama.cz.

Předně bychom Vám chtěli poděkovat – za Vaši důvěru a za účast Vašich dětí, za složení táborové písničky a za všechno, čím jste přispěli k našemu táborovému jídelníčku (med, sádlo, kysané zelí, domácí sirupy, okurky, patizony, ořechy, rozinky a další sušené plody, česnek, všechny buchty a koláčky, kompoty, marmelády, ovoce a zeleninu, sušenky a další suroviny, které zpestřily náš táborový jídelníček).

Ztráty a nálezy letos prakticky nemáme, pokud přesto něco postrádáte, obraťte se na nás, zkusíme zapátrat.

Dále jako každý rok upozorňujeme na vyšší výskyt klíšťat. Pro více informací (např. v případě podezření na nákazu) kontaktujte táborového zdravotníka Marušku Sekaninovou – Tuli na telefonu: 723 962 754.

Doufáme, že se dětem na táboře líbilo, mají spoustu pěkných zážitků a vzpomínek, a ještě jednou moc děkujeme za Vaši přízeň.

Naši milí rodiče, skauti a skautky, prázdniny se rychle blíží a s nimi i náš letní tábor. Tábořit budeme v termínu 3.-16. 7. 2022.

Závazné přihlášky jsou už rozdány, nezapomeňte je vyplnit a odevzdat do 12. června! všechny potřebné dokumenty pro jistotu najdete v elektronické verzi i zde:

Potvrzení o způsobilosti pro práci s dětmi (pouze pro táborové vedoucí):

Důležité informace k táboru:

Termín tábora: 

  • Odjezd: neděle 3.7. ve 14:00 od Dělnického domu, sraz 13:30
  • Návrat: sobota 16.7. cca v 17:00  k Dělnickému domu

Závazná přihláška a další nutné dokumenty na tábor:

  • Vyplněnou přihlášku odevzdejte družinovému vedoucímu, případně po telefonické domluvě na adresu Bezručova 671 (Pavla Burdová, 728 434 934) nejpozději do 12.6.2021. Nedílnou součástí přihlášky je dotazník o zdravotním stavu (anamnéza).
  • Spolu s přihláškou dodejte lékařem potvrzený posudek o zdravotní způsobilosti dítěte (dokument má platnost 2 roky, lze využít vloni vystavený). 
  • Před odjezdem autobusu odevzdejte Prohlášení o bezinfekčnosti zdravotníkovi.

Údaje k platbě:

    • Výše účastnického poplatku je uvedena v závazné přihlášce. Poplatek uhraďte na bankovní účet táborového hospodáře Jana Frimla – Šípa: 1218887016/3030 (jako variabilní symbol použijte prvních 6 číslic rodného čísla dítěte, do zprávy pro příjemce uveďte jeho jméno).
  • Účastnický poplatek lze případně uhradit i v hotovosti, a to spolu s odevzdáním závazné přihlášky družinovému nebo oddílovému vedoucímu, nejpozději do 12.6.2022.

Další informace:

  • Z důvodu plynulosti programu nejsou povoleny návštěvy na táboře.
  • Sladkosti jsou v rozumné míře součástí jídelníčku, důrazně nedoporučujeme děti nadmíru zásobit (především brambůrky, balenými limonádami apod.).
  • V případě, že byste chtěli do našeho táborového jídelníčku něčím přispět, prosíme pro přehlednost o zaznamenání do tabulky: bit.ly/jidelnicek2022
  • Na táboře jsou dětem k dispozici ekologické hygienické prostředky: mýdlo, šampon, sprchový a prací gel. S ohledem na životní prostředí žádáme o využití této nabídky. 

Kontaktní osoby:

  • Monika Frimlová (hlavní vedoucí tábora), tel.: 734 142 502 
  • Marie Sekaninová (hlavní zdravotník tábora), tel.: 723 962 754‬

Korespondenční adresa tábora:

Skautský tábor Studénka

Nedašov 195 – FH potraviny

763 32 Nedašov


Předběžnou přihlášku je třeba vyplnit do 15. 5. 2022

Předběžnou přihlášku najdete na: bit.ly/prihlaskanatabor2022

Další informace:

Předběžná přihláška slouží ke zjištění zájmu, následně Vám vystavíme přihlášku závaznou.
Děti, které nejsou členy oddílu, přijímáme až na základě obsazenosti tábora registrovanými členy.

Jedná se již o 31. letní stanový tábor, který skautské oddíly ze Studénky organizují. Účastníky čeká pobyt v přírodě, etapová celotáborová hra a další zážitkový či rozvojový program pro družiny i pro jednotlivce.

Předpokládaná cena tábora je 2500 Kč. Bližší informace o platbě budou k dispozici spolu se závaznou přihláškou. Výše poplatku vychází z předběžného rozpočtu a může být individuálně upravena na základě doložených skutečností.

Autobusová doprava účastníků ze Studénky na tábořiště a zpět bude zajištěna pořadatelem v uvedeném termínu. V případě příjezdu či odjezdu dítěte mimo společný termín je třeba zařídit vlastní dopravu.

Monika Frimlová – Pegásek

Skauti Studénka

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*