Svatováclavský kros

Ve čtvrtek 28.9. na svátek sv. Václava proběhl tradiční závod trojic. Po slavnostní mši v 9:00 v kostele sv. Mikuláše v Albrechtičkách se sešli rozhodčí u klubovny a soutěžící na hřišti u Padesát trojky. Než rozhodčí zaujali místa na stanovištích (bylo jich celkem 12 + 1), proběhl zahajovací nástup a registrace hlídek. Účast byla poměrně velká – 24 registrovaných hlídek, z toho 14 dětských splňujících limity pro soutěžení (= trojice, součet let max. 34) a 10 mimosoutěžních (rodiče s dětmi nebo hlídky překračující povolený limit).
O půl jedenácté proběhl nástup soutěžících a 10:40 startovala první hlídka.
Průběh trasy a plnění úkolů nejlépe napoví Průvodka (viz níže) a fotodokumentace.
Jaké byly úkoly?
Výtvarné zpracování motivů ze života sv. Václava až do jeho tragické smrti, Ručkovaná, Koňská uzda, Poznávání rostlin, Plavba rybiček, Loďka po rybníku, Nahazování kroužků, Pneumatika, Domino, 5 tenisáků, Krabice, Poznávání zvířat, Válečky a Luštění tajenky. Průvodka hlídek vypadala takto:

Poslední hlídka odstartovala před půl jednou – v tu dobu se první hlídky začaly vracet. Doběh poslední hlídky byl kolem před 3/4 na 2 a několik minut na to už byl slavnostní nástup k vyhodnocení závodu a rozdílení cen.

Výsledková listina je k nahlédnutí zde:

A pro ty, kteří si chtějí prohlédnout soutěžící družstva a obrazovou dokumentaci, poslouží nejlépe odkaz na naši galerii:

Jezevec

******************************************************************
Ve čtvrtek 28.9. na svátek sv. Václava je v plánu tradiční závod trojic.

Sraz je v 9.15 u školy Fr. kard. Tomáška (TGM), odkud se do Albrechtiček vydáme na kole.
Je také možné se dostavit do 10.00 k ubytovně Kotvice (po vlastní ose), a nebo v 9.00 do kostela v Albrechtičkách (pro ty, co chtějí na mši svatou).
Užitečné vybavení – kolo (na přesun do Albrechtiček), oddílové tričko (kdo má), sportovní obuv, pláštěnku pro případ deště, nějakou svačinku a pitíčko.
Pokud nemáte sestavenou trojici, nevadí – doplníme ji při registraci na místě.
Pro zájemce z řad rodičů – je možno soutěžit i mimo vyhlášenou kategorii, např. maminka, tatínek, dítě (i nemluvně) – hlavní cenu sice nevyhrajete, na pěkné umístění ale určitě dosáhnete.
Návrat do Studénky předpokládáme kolem 14.30.

Plakátek akce:

Stromek

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*