Vánoční oddílová nadílka

Skautské Vánoce letos začaly docela netradičně, a to přespávačkou v klubovně spojenou s vyráběcí oddílovkou i nadílkou…

V pátek večer jsme se sešli v klubovně, odložili dárečky a společně vyzkoušeli koledy na tradiční štěpánské vystoupení za doprovodu Kolta s kytarou a Vojty, který hrál na klávesy. Největší úspěch sklidila u dětí Tichá noc, kdy se pomocí zvonečků rozezvonila celá fara. Jakmile se vše natrénovalo, čekal už za dveřmi rozsvícený a ozdobený vánoční stromeček s plnými koši dárků. Pro každého se nějaká drobnost našla a všichni mohli mít dobrý pocit z radosti obdarovaného kamaráda.

Po rozbalení všech balíčků první část akce skončila a většina účastníků se rozutekla domů. Se zbylými (převážně mladšími) jsme si zahráli pár her venku a povečeřeli výtečné toasty. Potom přišly na řadu deskovky a v neposlední řadě spánek.

Dopolední program patřil vánočnímu tvoření. Vyráběly se lucerničky na betlémské světlo pomocí soli s lepidlem a připravovaly se také perníčky, které se rozdají 26. v kostele.

I přes menší počet přespávajících se akce určitě povedla. Několik fotografií můžete najít na naší zoneramě.

Stromek


 

Letošní vánoční nadílka proběhne v pátek 15.12. od 17:30 v klubovně.

Oficiální ukončení je plánováno na 20:00, avšak zájemci budou moci přespat, neboť hned na nadílku naváže v sobotu 16.12. od 9:00 vyráběcí oddílovka, přičemž večeře i snídaně bude pro přespávající zajištěna.

S sebou si nezapomeňte dáreček pro kamarády z družinky, teplé oblečení na ven a přespávající také spacák, karimatku a nějakou tu hygienu.

Více info v pozvánce(zde).

Těšíme se na vás!

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*