Dětský maškarní ples aneb Skautské plesání

V sobou 3. února jsme se potkali v kulturním domě v Albrechtičkách, abychom si užili parádní odpoledne. Pořádal se totiž maškarní karneval – den výření všech různých  kostýmů a kreativních nápadů.

Ještě onoho rána se postavil v sále skautský stan s rekvizitami, jako odpočinková zóna, a nachystaly se veškeré dobroty na odpoledne. od bufetů, přes bar a nejrůznější sladkosti, po párky s rohlíky.

Pak už mohla zábava začít. A že jí teda bylo! Kdo se nechtěl točit na tanečním parketu, mohl zapojit svou sílu třeba do soutěže o přetahování či rychlosti. Všichni se také mohli zapojit do soutěže o nejlepší masku. Odpoledne bylo pro účastníky zakončeno tombolou bohatou na nejrůznější ceny. Potom už se s ubývajícím světlem začali lidé trousit domů. A nám zbývalo už „jen“ pouklízet všudypřítomné konfety a těšit se na příští rok. Kdo ví, třeba příště dopadne i ples pro dospělé.

Moc všem děkujeme za účast na bále, bylo nás opravdu hodně. Na odkaze můžete najít několik fotografií…

Kosi


 

Skauti z našeho střediska opět po roce pořádají dětský maškarní ples, a to v sobotu 3. února 2024 v kulturním domě v Albrechtičkách…

Maškarní bál začíná odpoledne ve 14:00 a můžete se těšit na všelijaké hry, tanečky, soutěž masek, výuku tanců, tombolu i občerstvení.
Vstupné dobrovolné

A co tradiční večerní společenský ples pro dospělé? Ten se letos bohužel neuskuteční. Tak snad příští rok!

Stromek

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*