Zimní oddílová chata

V páteční podvečer, 26. ledna, jsme se setkali na Studeneckém nádraží, odkud jsme vyrazili do Háje ve Slezsku. Po hodinové cestě vlakem a následně pěšky jsme stanuli před útulným Bobřím srubem, který slouží hájeckým skautům jako nová klubovna.
Zatímco se děti zabydlovaly, pustili jsme se do přípravy večeře, neboť už nám všem stihlo vyhládnout. Zbytek večera proběhl ve znamení deskových her.
Ráno jsme se téměř v rychlosti sbalili a po snídani vyrazili na výlet po stezce Hájeckými chodníčky, ze které jsme následně odbočili a navštívili pozůstatky pohraničního opevnění z období 2. sv. války. Vyčerpání se obrátilo v nadšení, když jsme se odpoledne objevili zpět před naším obydlím.
Po vydatném odpočinku a ještě vydatnější večeři započala soutěž mezi jednotlivými družinkami v plnění minutových úkolů, kterou s těsným náskokem nad Bobry ovládly Košišty.
Neděle byla ve znamení odvety, tentokrát však Bobři využili své zkušenosti a zvítězili nad Košištami v rozdělávání ohně za nepříznivých podmínek. Po obědě jsme se sbalili, vrátili obydlí do lepšího než původního stavu a vydali se stejnou cestou zpět domů.

Fotky naleznete zde.

Páša

 

Jelikož se nám přiblížil termín zimní oddílové chaty, tedy 26. – 28. ledna, přidávám podrobnější informace.

Vzhledem k omezené kapacitě ubytování 20 osob a předpokládané náročnosti programu bude účast v případě naplnění kapacity omezena pouze na starší členy oddílu, tedy věkovou kategorii ~10+.

Počítejte proto prosím s tím, že vyplnění formuláře v případě mladších členů nezaručuje účast. Tuto skutečnost Vám však dáme co nejdříve vědět.

Nyní k samotné akci. Potkáme se  v pátek 26.1. v 16:40 na nádraží ve Studénce, odkud vyrazíme do Háje ve Slezsku kde společně strávíme víkend.

S sebou si nezapomeňte: Spacák (karimatka není potřeba), vhodný batoh, oblečení a obuv na celodenní výlet v aktuálním počasí, přezůvky, pití, šátek, KPZ, 250kč , zápisník a tužku.

Návrat je předpokládán 28.1. v 16:50 tamtéž.

Na závěr Vás prosím o vyplnění účastnického dotazníku, s ohledem na výše zmíněné skutečnosti pokud možno co nejdříve. https://forms.gle/CAbTrBPQ2Hy7zTkx7

V případě jakýchkoliv dotazů se na mě neváhejte obrátit. (tel. 608 442 114)

Páša

 

 

 

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*